Gevulde witlofbloem met rostirondjes
Geen samenvatting aanwezig bij conversie.
Gevulde witlofbloem met röstirondjes
Benodigdheden:
350 gram witlof, in stukjes (houd enkele grote bladeren apart)
200 gram hamreepjes
8 röstirondjes (diepvries)
2 eetlepels vloeibare bakboter
125 gram mini mozzarella, in plakjes
2 eetlepels paneermeel (eventueel kruidenpaneermeel)
vers gemalen peper
Bereiding:
Verhit 2 eetlepels vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de röstirondjes in 10 - 12 minuten goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Breng een pan met een klein laagje water aan de kook en voeg de witlof toe. Kook de witlof in 5 minuten gaar en giet af.
Verwarm de grill. Meng hamreepjes met witlof en vul daar de apart gehouden witlofblaadjes mee. Bedek met enkele plakjes mozzarella en bestrooi met de paneermeel. Voeg eventueel aan de witlofblaadjes voor jezelf nog vers gemalen peper toe. Zet de gevulde witlofblaadjes enkele minuten onder de grill tot de mozzarella gesmolten is en serveer met de röstirondjes.
Je vraag nog niet beantwoord?
Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen
vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig
en inloggen is niet vereist!
Nuttig?
Als je dit artikel
waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.