Spruitenstamp met kaas, noten en druiven
Geen samenvatting aanwezig bij conversie.
Spruitenstamp met kaas, noten en druiven
Benodigdheden:
250 gram spruitjes, in vieren
100 gram fetakaas, in kleine blokjes
450 gram kruimige aardappelen, in kleine stukjes
1 eetlepel vloeibare bakboter
100 gram druiven, gehalveerd
50 gram ongezouten cashewnoten, fijn gehakt
Vers gemalen peper
Zout
Bereiding:
Kook de aardappelstukjes in een pan met een ruime hoeveelheid water in ongeveer 10 minuten gaar.
Kook de spruiten in een pan met ruim kokend water in ongeveer 10 minuten gaar. Giet de aardappelen af (vang wat van het kooknat op) en stamp ze fijn. Voeg aan de puree 1 eetlepel vloeibare bakboter toe en eventueel wat kooknat voor een lekkere smeuïge puree.
Voeg druiven, kaasblokjes en cashewnoten toe (hou iets achter voor de garnering). Geef je kindje 2-3 opscheplepels stamppot en garneer met wat cashewnoten. Breng voor jezelf de stamppot op smaak met vers gemalen peper en zout.
Je vraag nog niet beantwoord?
Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen
vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig
en inloggen is niet vereist!
Nuttig?
Als je dit artikel
waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.