Pannenkoekentaart
Geen samenvatting aanwezig bij conversie.
Pannenkoekentaart
Benodigdheden:
500 gram verse spinazie
500 gram gerookte zalm
1 pak pannenkoeken (ca 6-8 stuks) of natuurlijk zelf gebakken pannenkoeken
300 gram roomkaas
1 eetlepel vloeibare bakboter
50 gram geraspte kaas
Vers gemalen peper
Bereiding:
Verhit de vloeibare bakboter in een pan en roerbak de spinazie heel kort. Laat uitlekken in een vergiet.
Besmeer elke pannenkoek met een laag roomkaas en beleg met zalm en spinazie.
Stapel de belegde pannenkoeken op een voor de magnetron geschikt bord boven op elkaar en druk stevig aan. Strooi de geraspte kaas over de bovenste laag.
Verwarm de taart in de magnetron op vol vermogen (700 Watt) ongeveer 2 minuten. Snijd de taartpuntjes en serveer direct.
Tip: Beleg met gerookte kip in plaats van gerookte zalm. Geef gerookte zalm pas als je kindje minimaal 1 jaar oud is.
Je kunt voor jezelf ook nog de roomkaaskant besmeren met basilicumpesto. Doe dit dan over 7/8e deel van de taart. Het gedeelte zonder, 1/8e deel dus, is dan voor je kindje.
Je vraag nog niet beantwoord?
Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen
vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig
en inloggen is niet vereist!
Nuttig?
Als je dit artikel
waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.