Hier eten de kinderen in principe gewoon wat de pot schaft met kerst want ik maak niks wat ze niet lusten. Mocht dat echt niet lukken, heb ik voor de zekerheid gewoon mini-krieltjes en kipnuggets achter de hand.
Voorgerecht:Beenham uit de oven met verse guacamole en zelf geroosterde/gedroogde tomaatjes.
Zelfgebakken broodsoorten met kruidenboter, tapenade, pesto erbij.
Hoofdgerecht:Aardappellasagne. Zie
hier.
Saladebuffet (dus gemengde sla met daarbij allerlei schaaltjes om zelf een lekkere salade samen te stellen: pijnboompitjes, walnoten, feta, tomaatjes, komkommer, mais, gebakken spekjes, 2 dressings).
Zelfgebakken broodsoorten met kruidenboter, pesto, tapenade erbij.
Nagerecht:Halve bol van slagroomijs en aardbeienijs. Vlak voor het opdienen bekleed ik die halve bol met schijfjes van mini-cakerolletjes (van die met crème en jam gevulde dingen) en die garneer ik met winterse garnering (zilveren balletjes, sneeuwpopjes van suikerwerk).
Koffie met iets lekkers (chocolade, kerstkoekjes) voor de liefhebbers.